Een gezonde leefstijl

Als ouder wil je dat je kind lekker speelt, overal aan kan meedoen en met zelfvertrouwen in de spiegel kijkt. Een gezond gewicht draagt daaraan bij. Cool2BFit maakt het mogelijk om hier samen met je kind aan te werken. Jullie volgen een leuk programma en worden begeleid door een diëtist, psycholoog, kinderfysiotherapeut en sportinstructeur.

Alles over een gezonde leefstijl

Sporten, maar te weinig geld?

Hoe leg je je kind uit dat het niet kan meedoen aan een activiteit, omdat je de contributie, entree of benodigde spullen niet kunt betalen? Op deze vraag bestaat maar één antwoord: het valt niet uit te leggen. En daarom kun je in de gemeente Kampen voorzieningen of bijvoorbeeld een sportabonnement aanvragen via Sam& voor alle kinderen.

Meer informatie

Inclusief sporten

Dankzij Uniek Sporten vormt een functiebeperking geen belemmering meer om in beweging te komen. Inwoners kunnen via dit platform budget voor hulpmiddelen aanvragen en vinden met een druk op de knop al het aangepaste sportaanbod in hun regio.

Alles over inclusief sporten
Kinderen spelen wedstrijd hockey

Sportadvies op maat

In de gemeente Kampen is van alles te doen op het gebied van sport. Met zoveel aanbod kan het lastig zijn om te bepalen wat bij je past. Wil je meer weten over een sport? Heb je advies nodig? Of weet je de weg naar de verschillende aanbieders bijvoorbeeld niet goed te vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hulp nodig? Klik hier

Ontmoet de buurtsportcoaches voor de jeugd

Esther Voet

Esther Voet

Buurtsportcoach & Communicatie
Daphne Noordman

Daphne Noordman

Buurtsportcoach & Vakleerkracht
Mark Homme van der Veen

Mark Homme vd Veen

Buurtsportcoach