Een gezonde leefstijl

Een appel in plaats van een koek. Hardlopen in plaats van televisiekijken. En één in plaats van twee keer opscheppen. Het klinkt allemaal zo gemakkelijk, maar tijdens een drukke week of gezellig weekend val je snel terug in oude gewoontes. Wil je aan de slag met een gezonde leefstijl en heb je hulp nodig? In de gemeente Kampen kun je allerlei programma’s volgen.

Alles over een gezonde leefstijl

Sporten, maar te weinig geld?

Hoe leg je je kind uit dat het niet kan meedoen aan een activiteit, omdat je de contributie, entree of benodigde spullen niet kunt betalen? Op deze vraag bestaat maar één antwoord: het valt niet uit te leggen. En daarom kun je in de gemeente Kampen voorzieningen of bijvoorbeeld een sportabonnement aanvragen via Sam& voor alle kinderen.

Sporten maar heb te weinig geld

Uniek sporten

Dankzij Uniek Sporten vormt een functiebeperking geen belemmering meer om in beweging te komen. Inwoners kunnen via dit platform budget voor hulpmiddelen aanvragen en vinden met een druk op de knop al het aangepaste sportaanbod in hun regio.

Alles over Uniek sporten
Buurtsportcoaches hardlopen buiten in het Groene Hart

Sportadvies op maat

In de gemeente Kampen is van alles te doen op het gebied van sport. Met zoveel aanbod kan het lastig zijn om te bepalen wat bij je past. Wil je meer weten over een sport? Heb je advies nodig? Of weet je de weg naar de verschillende aanbieders bijvoorbeeld niet goed te vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hulp nodig? Klik hier

Ontmoet de coaches voor de volwassenen

Daphne Best

Daphne Best

Buurtsportcoach
Mark Homme van der Veen

Mark Homme vd Veen

Buurtsportcoach