Jeugd

Rennen, klimmen en springen. Thuis in de woonkamer, maar ook samen op het veld of in de zaal. Sporten is leuk! Je kind komt in beweging, leert alles over winnen en verliezen én maakt nieuwe vrienden. Maar wat is er in de gemeente Kampen eigenlijk allemaal te doen? Op Heel Kampen Beweegt vind je een overzicht. Ook kun je je hier inschrijven voor allerlei activiteiten.

Jongeren

Een club waar je je thuis voelt. Waar je les krijgt van leuke trainers. En waar je na afloop kunt chillen met leeftijdsgenoten. Sporten doe je voor je lol. Ben je benieuwd naar het aanbod in de gemeente Kampen? Check dan het overzicht op Heel Kampen Beweegt. Ook kun je je hier inschrijven voor allerlei activiteiten. Nu niet wegswipen dus, maar gelijk even kijken.

Volwassenen

Heb je altijd een excuus om niet te gaan sporten en wil je daarin verandering brengen? Of ben je juist super fanatiek en is het tijd voor iets nieuws? Op Heel Kampen Beweegt staat een overzicht van al het sportaanbod bij jou in de buurt. Ook kun je je hier inschrijven voor leuke activiteiten. Grote kans dat je iets vindt waar je na een drukke dag energie van krijgt!

Senioren

Wie fit is, wil fit blijven. Dat doe je door gezond te leven, maar ook door te bewegen. Een aangenaam medicijn: je bent er even tussenuit, voorkomt fysieke klachten en ontmoet nieuwe mensen. Van wandelen in de buitenlucht tot badmintonnen in de zaal, in de gemeente Kampen is van alles te doen. Op Heel Kampen Beweegt staat een overzicht. Ook kun je je hier inschrijven voor leuke activiteiten.

Inclusief/ aangepast

Heb je een functiebeperking, mentale problemen of weinig geld? Dan is sporten voor jou waarschijnlijk niet vanzelfsprekend. Gelukkig kun je op allerlei manieren ondersteuning krijgen. Uniek Sporten laat zien welke mogelijkheden er zijn. En kom je er financieel niet uit, dan kun je bij Sam& voor alle kinderen terecht. Mooie initiatieven die het mogelijk maken om een leuke sport te beoefenen, te ontspannen en nieuwe mensen te leren kennen. Zo kan iedereen meedoen. Ook jij.

Ben je er klaar voor om in beweging te komen?

Bekijk het sportaanbord