Wat is er allemaal te doen?

In de gemeente Kampen zijn er tientallen sport- en beweegaanbieders voor jeugd, volwassenen en senioren. Verenigingen, commerciƫle sportaanbieders, wandelgroepen en nog veel meer. We snappen dat je soms niet weet waar je moet beginnen met zoeken of dat je niet weet wat er allemaal te doen is. Op ons platform www.heelkampenbeweegt.nl zetten sportaanbieders uit de gemeente Kampen hun aanbod online. Maar lang niet al het aanbod staat hierop. Wij proberen onze eigen database up to date houden met de sport- en beweegmogelijkheden in de gemeente Kampen.

Contactformulier Sportadvies

Om je zo goed mogelijk te helpen en van een advies te kunnen voorzien hebben we informatie van je nodig. Wat zou je graag willen doen? Heb je in het verleden al gesport, welke dagen en tijden zijn mogelijk? Is er sprake van een beperking?

Als je onderstaand formulier invult, zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Sportadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Ik vul het formulier in voor*
Contact*
Wil je dat we telefonisch, per e-mail of via Whatsapp contact met je opnemen?
Vul zo uitgebreid mogelijk je wensen en mogelijkheden in. Denk aan je voorkeuren qua dag, locatie, tijdstip, individueel of in een groep sporten? Heb je al sporten/beweegactiviteiten gedaan? Heb je lichamelijke beperkingen?

Alle informatie over Sam& voor alle kinderen

Meer informatie