ClubXtra

Heeft jouw zoon of dochter een aanbeveling gekregen voor ClubXtra? Dan krijgt het een mooie kans om extra te werken aan de motorische vaardigheden of het krijgen van meer zelfvertrouwen in sporten en bewegen. ClubXtra is gericht op het opdoen van een positieve ervaring en op plezier hebben in bewegen. Maar ook op het verbeteren van de motorische vaardigheden om het plezier in bewegen in de toekomst te behouden!

We gymmen in kleine groepjes en de lessen zijn zo ingericht dat er een breed scala aan activiteiten aan bod komen zoals balspelen, balanceren, klimmen en tikspelen.

Voor kinderen die de aanbeveling voor ClubXtra hebben ontvangen kunnen zich aanmelden via heelkampenbeweegt.nl om gratis een proefles te volgen. ClubXtra is voor groep 3 tot en met 8.
Lees hier meer informatie of mail je vragen naar Lilian Lamberts l.lamberts@sportservicekampen.nl.

 

BeweegXtra

Heeft jouw zoon of dochter een aanbeveling gekregen voor BeweegXtra? Dan krijgt hij/zij een mooie kans om zijn of haar motorische vaardigheden nog verder en breder te ontwikkelen.
BeweegXtra is een programma van 10 weken voor betere bewegers in groep 5 en 6. In dit programma worden kinderen motorisch uitgedaagd op diverse gebieden. Op deze manier kunnen kinderen zich breed motorisch ontwikkelen.

Praktische informatie over BeweegXtra:
Start: Na de meivakantie
Locatie: Sporthal Cellesbroek
Tijdstip: 15:00 tot 16:00 uur

Als jouw kind deel wilt nemen aan het programma, dan kun je hem/haar opgeven door een mail te sturen naar Lars van Erp l.vanerp@sportservicekampen.nl.
Ook als je nog vragen hebt over het programma BeweegXtra, neem dan contact op met Lars.