Hoe zien de trainingen eruit?
De training bestaat uit vier lessen van elk twee uur. De eerste twee lessen worden in een gymzaal gegeven, waarbij we ons eigen parcours inzetten. Hier wordt de basis gelegd voor het rollen op straat. Het ontwikkelen van gevoel, vertrouwen en controle met en over de rolstoel is het doel, waarbij het ervaren van plezier met de rolstoel voorop staat. De volgende praktische onderdelen komen aan bod: rijvaardigheid, balansvaardigheid, drempels en platforms op en af gaan, helling op en af gaan.

De laatste twee lessen vinden buiten plaats. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan straatlezen, stoepen op en af gaan, helling op en af gaan, trapjes overwinnen en het gebruik van OV. De laatste les wordt ingepland in overleg met de groep.

Deelname
Inwoners uit Zwolle, Raalte, Kampen & Steenwijkerland krijgen voorrang bij aanmelding. De kosten voor deelname woonachtig binnen deze gemeenten bedraagt € 20,-. Deelnemers uit andere gemeenten betalen € 80,-.

Deze training is een samenwerking tussen het Wheelchair Skills Team en SportService Zwolle, bij aanmelding geef je toestemming voor uitwisselen van contactgegevens tussen deze twee organisaties voor algemene informatie over de training.

Geef je op door een mail te sturen naar: l.boetes@sportservicezwolle.nl, vermeld hierin de volgende gegevens:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

Iedereen ontvangt nog bericht of deelname wel of niet mogelijk is. Aanmelden kan tot maandag 19 juni aanstaande.