Persoonlijk

Door de pakketten persoonlijk te overhandigen in de sportkantine kwam er gelijk een gesprek tot stand tussen de kantinecommissie en de TeamFit-coach Kenny. Uit deze gesprekken bleek dat veel verenigingen al heel goed op weg zijn. Met een paar kleine aanpassingen en de tips van Kenny werd de kantinecommissie extra ge├źnthousiasmeerd.

 

Hulp van TeamFit

Bij de gezonde sportkantine draait het niet om het verbieden van de snacks, snoep en cola. Maar juist om het aanbieden van een gezond alternatief naast het huidige aanbod, de presentatie van de gezondere producten en de portiegrootte van alles wat je aanbiedt. Dit hoeft de kantinecommissie niet zelf te bedenken, maar krijgt hierbij hulp van de TeamFit coach. Door de ruime ervaring van de TeamFit coach bij verschillende verenigingen en het online platform krijgt de kantinecommissie hulp en ruimte om te experimenteren wat er bij hun vereniging werkt.

Gewoontes verander je niet van de ene op de andere week. Dit heeft tijd nodig. Door stap voor stap meegenomen te worden in dit proces kan iedereen er aan wennen en gaat elke vereniging er komende tijd enthousiast mee aan de slag.

 

Enthousiast

Ben je ook enthousiast of nieuwschierig geworden om misschien wel aan de slag te gaan met Team Fit? Neem dan contact op met Frank Rooseboom.