Onderzoek Aangepast Sporten

Sporten en bewegen is leuk om te doen en gezond voor iedereen. Misschien sport u al bij een sportvereniging in de buurt of misschien wilt u ontdekken welke sport goed bij u past. Sportservice Kampen wil samen met SportService Zwolle via een vragenlijst inzicht krijgen in wat u graag wil op het gebied van sporten en bewegen.

Deze vragenlijst is bedoeld voor kinderen/jongeren/volwassenen met een beperking en/of chronische aandoening. Het kan hierbij gaan om o.a. een lichamelijke -, verstandelijke -, visuele - of auditieve beperking en/of chronische aandoening, stoornis in het autistisch spectrum of ADHD. Misschien zijn er meer mensen in uw omgeving die dezelfde sportwensen hebben. Bij voldoende belangstelling kunnen we aangepaste sportactiviteiten gaan opstarten.

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in Kampen sporten en bewegen. Jong en oud, met of zonder beperking. Om dat te kunnen bereiken willen we graag van uw sportwensen op de hoogte worden gebracht.

Ook als u al ergens sport, mag u de vragenlijst invullen! We willen graag weten welke beweegwensen/mogelijkheden volwassenen/jongeren/kinderen die een beperking ervaren, hebben. Het kan zijn dat er sprake is van een beperking, maar dat u niet op een aangepaste manier hoeft te sporten. Dan hoeft u de vragenlijst niet in te vullen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Loes Boetes, regiocoach aangepast sporten,
tel.: 038 – 423 66 86 of via aangepastsporten@sportservicezwolle.nl.

 

Klik hier voor de digitale vragenlijst voor volwassenen
Klik hier voor de digitale vragenlijst voor kinderen/jongeren