Uniek Sporten

Dankzij Uniek Sporten vormt een functiebeperking geen belemmering meer om in beweging te komen. Inwoners kunnen via dit platform budget voor hulpmiddelen aanvragen en vinden met een druk op de knop al het aangepaste sportaanbod in de regio. Wil je met jouw aanbod op deze website staan, meld je dan aan.

Bekijk hier het aanbod Contactpagina Uniek Sporten

Dansende kinderen

Sam& voor alle kinderen

Een schoolreisje, sporten bij een sportclub, zwemles, muziekles, een uitje of het vieren van een verjaardag. Voor sommige kinderen is dit niet vanzelfsprekend, omdat hun ouders te weinig geld hebben voor de entree, contributie of benodigde spullen. Kom jij tijdens je werk op school of in de wijk zo’n situatie tegen? Meld je dan aan als intermediair bij Sam& voor alle kinderen. Via deze website kun je voorzieningen of bijvoorbeeld een abonnement voor meerdere kinderen uit een gezin aanvragen. Daarnaast is het ook prettig als je als intermediair het gezin blijft volgen en helpt waar nodig. Bijvoorbeeld als er een nieuw sportseizoen start of als er wellicht incidenteel meer nodig is binnen het gezin.
meer informatie aanmelden als intermediair Financiële steun aanvragen

Regio coördinator

Wil jij meer weten waar je met jouw functiebeperking kan sporten? Heb je behoefte aan persoonlijk sportadvies? Of misschien zoek je hulp bij het aanvragen van hulpmiddelen voor jouw sport- of beweegactiviteit? Dan kun je terecht bij Loes. Loes is regio coördinator aangepast sporten in Kampen en werkt bij SportService Zwolle. Zij is expert op het gebied van sport en bewegen voor mensen met een beperking en chronische aandoening. Ze werkt voor meerdere gemeenten in de regio IJsselland en kan op die manier ook over de gemeentegrenzen heen kijken als inwoners specifieke vragen hebben op het gebied van sport en bewegen.

Wil je met jouw aanbod op deze website staan, meld je dan aan.

Website Uniek Sporten
Loes Boetes Regio coördinator uniek sporten

Projecten

Veel organisaties in de gemeente Kampen zetten zich in voor inclusief sporten en bewegen. Hier zullen wij zo spoedig mogelijk de lopende projecten delen.

Contactpersonen

Buurtsportcoach Daphne B

Daphne Best

Buurtsportcoach
Loes Boetes regio coördinator aangepast sporten

Loes Boetes

Regio coördinator aangepast sporten

Deelnemen of meedenken in deze werkgroep?

Neem contact op