Sportaanbod promoten

Heel Kampen Beweegt is hét platform waarop al het sportaanbod in de gemeente Kampen staat. Daarmee vormt het voor jou als sportaanbieder dé plek om inwoners te bereiken. Je kunt je aanbod zelf toevoegen en daarna eenvoudig up-to-date houden. Leuke extra is dat we periodiek een deel van het aanbod uitlichten in lokale media. Een kans die je niet mag missen. Snel regelen dus!

Voeg sportaanbod toe
Frank Rooseboom Verenigingsondersteuner. Voor advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Het verenigingsleven is complex. Van regels en subsidies tot accommodatiebeheer en een positieve sportcultuur, soms krijg je het gevoel dat je een bedrijf runt. En dat allemaal in je vrije tijd. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Heb je advies of begeleiding nodig, dan kun je een verenigingsondersteuner van Sportservice Kampen inschakelen.

Maak een afspraak met Frank

Up-to-date blijven

Gedurende het jaar worden er voor sportaanbieders allerlei workshops, webinars en cursussen georganiseerd. Vaak zijn het er zóveel, dat je niet weet waar je moet beginnen. Op basis van jouw vraag brengt onze verenigingsondersteuner daarom het passende aanbod in kaart. Ook kan hij je toevoegen aan een app-groep waarin interessant sportnieuws wordt gedeeld. Zo ben je altijd up-to-date.

Neem contact op

Positieve sportcultuur

Plezier in sport vormt het fundament voor een leven lang bewegen. Als sportaanbieder speel je daarbij een belangrijke rol. Ideaalbeeld is een plek waar iedereen mag meedoen, van elkaar leert en zich thuis voelt. Lukt het om zo’n plek te creëren, dan wordt het gemakkelijker om nieuwe leden aan te trekken én vast te houden. Heb je interesse om met dit thema aan de slag te gaan? Onze verenigingsondersteuner denkt graag mee.

Neem contact op

Bestuurlijke vernieuwing

De wereld om ons heen verandert, maar veel sportverenigingen zijn nog traditioneel georganiseerd. Wil je in de toekomst van waarde blijven, dan moet je aan de slag met bestuurlijke vernieuwing. Omdat we begrijpen dat dit lastig is, brengen we verenigingen bij elkaar om over dit thema te praten. Wat is dé manier om in deze tijd een vereniging te runnen? En hoe geef je daar in de praktijk invulling aan?

Meld je aan
Kind drinkt water op sportveld

Team:Fit

Met Team:Fit zetten we ons in voor een vitale sportomgeving. Door gezonde voeding, rookvrije terreinen en verantwoord alcoholgebruik te stimuleren, groeit onze jeugd op tot een fitte generatie. Wil je de werkwijze van Team:Fit toepassen binnen jouw vereniging of bij een sportevenement, neem dan contact op met onze verenigingsondersteuner.

Neem contact op Website Team:Fit

Contactpersoon

Frank Rooseboom

Coördinator Buurtsportcoaches, Verenigingsondersteuner

Deelnemen of meedenken in deze werkgroep?

Neem contact op met Frank Rooseboom