Sport- en spelmaterialen lenen

Heb je sport- of spelmaterialen nodig? Van ballen en linten tot hockeysticks, als sportaanbieder en inwoner in de gemeente Kampen kun je bij ons alles lenen wat je nodig hebt. Het enige wat je betaalt, is borg. Wanneer je het formulier invult, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Sport- en speluitleen
Sport- en spelmateriaal ligt op het gras
Afbeelding energie besparen

Energiekosten

Op dit moment zijn de torenhoge energiekosten een feit waar we niet meer om heen kunnen.
Op de site Duurzaam Bouwloket | Kampen kunnen inwoners, verenigingen en maatschappelijke instellingen terecht voor betere verwijzing naar alle regelingen op het gebied van energie gerelateerde subsidies en financieringsregelingen.
Het kennisplatform is niet voor commerciële partijen. Deze kunnen terecht op de websites van provincie Overijssel (www.overijssel.nl), RVO (www.rvo.nl) en Europese websites.
Om een goed beeld te krijgen op welke wijze van betekenis te kunnen zijn, hebben wij input nodig. Wij vragen je om de zorgen en behoeften met ons te delen. Daarnaast denken wij graag met u mee over acute zorgen en problemen.

Sport NL Groen

Ben jij benieuwd wat jouw club nu al zou kunnen doen aan besparingen? Alle groene producten, subsidies, leningen en energie kun je hier zelf online regelen. Vul je clubnaam in op de website van Sport NL Groen en je krijgt een overzicht van de mogelijkheden die je kunt aanvragen.

Ga hier naar de website van Sport NL Groen
Skateboarder Shasa Boogaard op Skatepark Kampen

Accommodatiebeleid

Hoe beter accommodaties en openbare ruimten worden benut, hoe meer inwoners van de gemeente Kampen in beweging kunnen komen. Vanuit die gedachte werken we aan een gezamenlijk accommodatiebeleid.

Flevowijk Groen en Gezond

Wij hebben jouw ideeën en wensen nodig! Jij als inwoner van de Flevowijk weet het beste wat Flevowijk nodig heeft om een fijne, groene en gezonde wijk te zijn. Wat zijn jouw wensen en ideeën over vergroening? Waar zou jij graag meer groen willen zien? Of waar zou het groen anders en beter ingericht kunnen worden? Een voedselbos? Een groen ommetje? Schaduwplekken met zitjes? Een groene sportplek?
Laat je fantasie de vrije loop en kom samenwerken aan een Flevowijk die groen en gezond is voor iedereen.

De gemeente Kampen werkt samen met IVN, deltaWonen, Wijz Welzijn, GGD IJsselland, Sportservice Kampen aan een groene en gezonde leefomgeving in de Flevowijk. Een groene en gezonde leefomgeving is namelijk van groot belang voor de lichamelijk en mentale gezondheid van iedereen. Een groene omgeving is een omgeving die als prettig wordt ervaren, die uitnodigt tot gezond gedrag en waar de druk op de gezondheid zo laag mogelijk is. Een belangrijk aandachtspunt is dat niet alleen de maatschappelijke organisaties in dit project samenwerken, maar juist ook met jij als inwoner.

Denk en praat mee! Mail jouw gegevens naar flevowijk@kampen.nl.

Foto Aan de slag met een levende tuin - IVN Natuureducatie

Contactpersoon

Mark Homme vd Veen

Buurtsportcoach

Deelnemen of meedenken in deze werkgroep?

Neem contact op met Mark Homme vd Veen