Tot en met 31 maart 2023 kunnen verenigingen met een eigen kantine vrijblijvend een pakket t.w.v. €100 met gezondere producten aanvragen.

Deze producten mogen jullie verkopen in de kantine (en indirect het geld weer verdienen). We willen jullie hiermee de kans geven om de producten uit te proberen en om te kijken of het aanslaat binnen jullie club.

Nu al benieuwd wat gezonde producten uit een Gezonde Kantine zijn? Bekijk hier voorbeelden van het drinken en bekijk hier voorbeelden van tussendoortjes in de categorie ”gezonde trek”. Bekijk op dit overzicht het verschil in producten tussen een sportkantine met en zonder Teamfit. 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor een gratis pakket met gezonde producten? Stuur dan een mail naar Daphne Best 

 

Vervolg

Wij vragen een contactpersoon binnen de club. Nadien horen wij namelijk graag wat jullie ervan vonden.
Benieuwd welke stappen jullie nog meer kunnen zetten om een gezondere kantine te creëren?
JOGG-Teamfit is de organisatie die samen met jouw vereniging onderzoekt welke stappen jullie kunnen en willen zetten richting een gezondere kantine. Dit traject is volledig kosteloos en zodra jullie een gezonde kantine zijn, vindt er uiteraard een leuk uitreikingsmoment plaats. Zo zetten we ons samen in voor een gezondere sportomgeving! 

 

Samen maken we een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld!