Kom met je straat in beweging!

Alle straten in de gemeente Kampen kunnen hier gratis een Buurtbeweegpakket t.w.v. €150 aanvragen. Dit pakket wordt vanuit het Kamper Sportakkoord beschikbaar gesteld door Sportservice Kampen in het kader van de Nationale Sportweek (17-26 september) en de Nationale Burendag (25 september).

Het Buurtbeweegpakket moet je samen met je buren aanvragen en is daarna af te halen bij Sportservice Kampen. Er zitten verschillende sport- en spelmaterialen in het pakket die door alle leeftijden gebruikt kunnen worden. Ter inspiratie zitten er bij het Buurtbeweegpakket verschillende leskaarten die je helpen om de materialen te gebruiken. Zoek dus snel contact met je buren en bestel hier je Buurtbeweegpakket zodat je tijdens de Nationale Sportweek en de Nationale Burendag samen kunt sporten en bewegen!

Voorwaarden voor het ontvangen van het Buurtbeweegpakket:

  • Het Buurtbeweegpakket moet met minimaal 3 huishoudens worden aangevraagd.
  • Zorg er voor dat alle inwoners van de straat op de hoogte zijn van het Buurtbeweegpakket en geef iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van de materialen.
  • Maak samen afspraken wie het Buurtbeweegpakket in beheer heeft.
  • Het Buurtbeweegpakket wordt éénmalig beschikbaar gesteld; materialen kunnen niet door Sportservice Kampen worden vervangen of hersteld.
  • Aanvragen worden op volgende van binnenkomst behandeld, op = op.

 

Alle pakketten zijn vergeven. Het is helaas niet meer mogelijk om een pakket aan te vragen.