NIEUWSBRIEF SPORTSERVICE KAMPEN 2015 - juni 2016 

Win een waterkoeler voor jouw club of school tijdens de avondvierdaagse!

Lopen jullie ook mee met dit gezellige en sportieve evenement? Maak een foto van uw klas, team of school en laat zien dat jullie de avondvierdaagse op water en fruit lopen. Deel deze foto (openbaar) op Facebook of Twitter met #kampendrinktwater en maak kans op twee waterkoelers van 19 liter. Handig voor tijdens een sportdag of ander evenement. Altijd koel water bij de hand. Meedoen kan tijdens alle avonden van de avondvierdaagse. 

Hou de pagina facebook.com/joggkampen in de gaten, hierop maken we de prijswinnaar bekend. 

 

 

Inschrijving voor sportaanbieders Jeugd in Beweging van start

Bent u een sportaanbieder en wilt u komend schooljaar de basisschooljeugd uit Kampen met uw sport- of beweegaanbod kennis laten maken? Doe dan mee met Jeugd in Beweging. Met uw inzet willen we ook in 2016 de Kamper jeugd in beweging krijgen! Als u uiterlijk 19 juni uw aanbod op www.sportpas.nl/kampen presenteert, noemen we uw aanbod op de flyer die op alle scholen verspreid wordt. Gebruik deze link om uw aanbod online te presenteren. De handleiding met alle informatie, planning en uitleg over sportpas kunt u op sportpas downloaden. 
 
Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Frank Rooseboom via telefoon 038 - 3317232 of via mail f.rooseboom@welzijnkampen.nl
 
 

 

Inschrijving voor deelnemers Jeugd in Beweging start op 4 juli

Vanaf maandag 4 juli om 16.00 uur kunnen alle kinderen van het basisonderwijs zich weer inschrijven voor het jaarlijkse sportkennismakingsprogramma Jeugd in Beweging. Alle kinderen van de basisscholen in Kampen kunnen zich na de zomervakantie inschrijven voor één of meerdere sporten naar keuze. De lessen vinden plaats in de periode tussen september en december.

Inschrijven kan via de website www.sportpas.nl/kampen

Jeugd in Beweging is een project van Sportservice Kampen, de Kamper sportaanbieders en de basisscholen in Kampen. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Frank Rooseboom via telefoon 038-3317232 of mail f.rooseboom@welzijnkampen.nl

 

 

Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK) zoekt sport & spel begeleider

Hou je van bewegen en vind je het leuk om een groep enthousiaste volwassen te begeleiden met verschillende lichamelijke en/of chronische aandoeningen tijdens bewegingsactiviteiten? SASK zoekt een vrijwillge begeleid(st)er voor de dinsdagmiddagen van 15.30 - 16.30 uur in sporthal Cellesbroek in Kampen. De begeleiding gaat in ná de zomervakantie (september 2016), maar het zou mooi zijn om voor die tijd een aantal keer mee te lopen (bv in juni), zodat er kennis gemaakt kan worden met de groep. 

Neem voor meer informatie contact om met SASK: Arie Lughart E: saskkampen@hotmail.com T: 038-332026

 

 

Safe the date: heropening Cruijff Court Kampen

Op zaterdagmiddag 2 juli wordt het Cruijff Court in Kampen heropend. De feestelijke (her)opening wordt georganiseerd door Stichting Welzijn in Kampen, de jeugd, de buurt en de stichting Johan Cruijff Foundation. Hou voor het programma van de (her)opening de lokale berichtgeving in de gaten. Iedereen is van harte uitgenodigd!

 

De volgende nieuwsbrief van Sportservice Kampen verschijnt in juli 2016

Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Contactpersonen:

Guido Vlierhuis, Frank Rooseboom en Jenneke Bos
logo038 - 3392981
logosportservice@kampen.nl

 

Meer weten?

Ga naar: www.sportservicekampen.nl 

of neem contact op met bovengenoemde contactpersonen

Voor meer info over Sportservice Kampen: klik hier

klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen