NIEUWSBRIEF SPORTSERVICE KAMPEN 2015 - mei 2016 

Is jullie kantine al Lekker Bezig? Kom naar de kantineclinic op 26 mei in Zwolle

Een gezonde start maken in het nieuwe school of sportjaar? Dan is het nu alvast tijd om na te denken over nieuwe items in je kantine.
Ga Lekker Bezig, Bewust Voor Gezond en Break Point zijn voorbeelden van kantineaanpakken die de sligro uit Zwolle scholen en verenigingen kunnen aanbieden.  Zij bieden in samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) een gratis en vrijblijvende clinic aan op donderdagmiddag 26 mei van 14.00 - 18.00 uur. Laat je tijdens de kantineclinic ook inspireren met:
- Makkelijke gezonde broodjes
- Stoere warme snacks
- Een gezonder assortiment snoep
- Fris dat beter is
- Een nieuwe online toolbox; leer je eigen promotiematerialen en menukaartjes maken
 
Meld je snel aan! Deelname is gratis. 
Klik hier voor de uitnodiging voor voetbalverenigingen
Klik hier voor de uitnodiging voor MBO en VO scholen
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jenneke Bos via j.bos@kampen.nl of 0.8 - 3392984. 
 

Avondvierdaagse Kampen en IJsselmuiden

Lopen jullie ook mee met dit gezellige en sportieve evenement en willen jullie tijdens de avondvierdaage ook ‪#‎DrinkWater aanbieden? Deze 100% dorstlesser met 0 calorieën is goedkoop, gemakkelijk aan te bieden, gezond en ook nog eens heel lekker om te drinken als je actief bezig bent. Wij hebben een DrinkWater promotiepakket die je in bruikleen kunt krijgen en zo heel eenvoudig DrinkWater aan te bieden. Denk hierbij aan een spandoek en jerrycan met tapkraantje. Interesse? Neem even contact met ons op via j.bos@kampen.nl of 038-3392984, dan vertellen we je meer over de mogelijkheden. 

Loop zo met elkaar op water en fruit, de wandelvierdaagse uit!

 

Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK) zoekt sport & spel begeleider

Hou je van bewegen en vind je het leuk om een groep enthousiaste volwassen te begeleiden met verschillende lichamelijke en/of chronische aandoeningen tijdens bewegingsactiviteiten? SASK zoekt een begeleid(st)er voor de dinsdagmiddagen van 15.30 - 16.30 uur in sporthal Cellesbroek in Kampen. De begeleiding gaat in ná de zomervakantie (september 2016), maar het zou mooi zijn om voor die tijd een aantal keer mee te lopen (mei/juni), zodat er kennis gemaakt kan worden met de groep.

Neem voor meer informatie contact om met SASK: Arie Lughart E: saskkampen@hotmail.com T: 038-332026

 

Inschrijving voor sportaanbieders Jeugd in Beweging binnenkort van start

Bent u een sportaanbieder en wilt u komend najaar de basisschooljeugd uit Kampen met uw sport- of beweegaanbod kennis laten maken? Doe dan (weer) mee met Jeugd in Beweging. Met uw inzet willen we ook in 2016 de Kamper jeugd in beweging krijgen! In de periode van september tot de kerstvakantie kunt u zelf een periode kiezen om een clinic of sportkennismakingscursus aan te bieden voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen in Kampen. U kunt tot uiterlijk 15 juni 2016 uw aanbod op Sportpas presenteren. Binnenkort ontvangt u per brief en email nog een uitnodiging om deel te nemen met daarbij een directe link naar de wesite en een uitgebreide handleiding.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jessica Bredewolt of Frank Rooseboom. Dat kan door te bellen met 038-3317232 of een e-mail te sturen naar: f.rooseboom@welzijnkampen.nl

Titel

Tekst

 

De volgende nieuwsbrief van Sportservice Kampen verschijnt in juni 2016

Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Contactpersonen:

Guido Vlierhuis, Frank Rooseboom en Jenneke Bos
logo038 - 3392981
logosportservice@kampen.nl

 

Meer weten?

Ga naar: www.sportservicekampen.nl 

of neem contact op met bovengenoemde contactpersonen

 

 

 

 

Voor meer info over Sportservice Kampen: klik hier

klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen