NIEUWSBRIEF SPORTSERVICE KAMPEN 2015 - januari 2016 

Wij wensen u een sportief & gezond 2016
 

Kans maken op €150,- voor uw vereniging? Doe dan mee met de verenigingsmonitor Overijssel

Meedoen is heel eenvoudig en kan tot uiterlijk 31 januari. Via https://nl.surveymonkey.com/r/Verenigingsmonitor_2015 komt u met één klik op de online vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Via de online vragenlijst is het ook mogelijk de vragenlijst eerst in een PDF-bestand te downloaden, zodat u deze desgewenst vooraf intern kunt bespreken. Alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden meegenomen in de analyse! Onder de verenigingen, waarvan de volledig ingevulde vragenlijst retour is ontvangen, wordt €150,- verloot!

Dit online onderzoek bestaat uit vragen die betrekking hebben op uw verenigingssituatie; van beleidsvoering tot vrijwilligers en van vitaliteit tot maatschappelijke betrokkenheid. Naast inzicht in uw eigen verenigingssituatie, is het voor een betrouwbaar beeld van de gemeentelijke en provinciale situatie van groot belang dat zoveel mogelijk verenigingen de Verenigingsmonitor invullen. 

Rapportage
De resultaten van de Verenigingsmonitor 2015 worden door Sportservice Overijssel verwerkt in een provinciale rapportage. Daarnaast wordt er voor ons als gemeente op lokaal en verenigingsniveau nog een rapportage opgesteld van de Vitaliteitsindex. De uitkomsten zijn zowel voor ons als voor u als sportvereniging van belang om goed te kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Vragen of meer informatie
Voor meer informatie of vragen tijdens het invullen van de vragenlijst, kunt u contact opnemen met Liselot ter Harmsel van Sportservice Overijssel (038 – 45 777 80 of  ltharmsel@sportserviceoverijssel.nl).  

 

Oproep: Meld uw (inter)nationale sportkampioenen van 2015 aan

Kent u een sporter die in 2015 (inter)nationaal kampioen is geworden op het allerhoogste sportniveau? Meld deze sporter(s) dan aan bij de gemeente Kampen. Ze kunnen in aanmerking komen voor de jaarlijkse huldiging van de kampioenen.

Als blijk van waardering wil het college van de gemeente Kampen graag alle nationale en/of internationale kampioenen van 2015 in het zonnetje zetten tijdens de jaarlijkse sportverkiezing die door de Sportraad Kampen wordt georganiseerd. De sportverkiezing 2015 vindt plaats op vrijdagavond 11 maart 2016.

Kent u iemand die in aanmerking komt? Neem dan contact op met Leni van Ommen via l.vanommen@kampen.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 17 januari 2016. 

 

Provinciale subsidie voor kleinschalige festivals en evenementen 

De provincie Overijssel heeft voor komend jaar € 50.000 beschikbaar voor kleinschalige festivals en evenementen. De inschrijving voor deze subsidieregeling is gestart op maandag 4 januari 2016. Om kans te maken moeten evenementen voor en door inwoners van Overijssel zijn opgezet. Ook gaat het om nieuwe evenementen die gericht zijn op cultuur, noaberschap en sport & bewegen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Fittest 55 - 65 jarigen van 4 - 9 april 2016: Wat is uw sportaanbod?

In de week van 4-9 april organiseert Sportservice Kampen in samenwerking met de fitnesscentra Argendos, Fitland, Van Dijk en Sonnenberch een gratis fittest voor 55-65 jarigen uit de gemeente Kampen. Na afloop van de fittest volgt er een persoonlijk sportadviesgesprek waarbij we al het sportaanbod in Kampen willen bespreken. Wij zijn op zoek naar sportaanbieders (verenigingen, sportscholen, instructeurs etc.) die met deze doelgroep willen sporten of al aanbod hebben. Neem daarvoor contact op met Frank Rooseboom via T (038) 3317232 of  f.rooseboom@welzijnkampen.nl

 

De volgende nieuwsbrief van Sportservice Kampen verschijnt in februari 2016

Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Contactpersonen:

Guido Vlierhuis, Frank Rooseboom en Jenneke Bos
logo038 - 3392981
logosportservice@kampen.nl

Meer weten?

Ga naar: www.sportservicekampen.nl 

of neem contact op met bovengenoemde contactpersonen

 

 

 

Voor meer info over Sportservice Kampen: klik hier

klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen