NIEUWSBRIEF SPORTSERVICE KAMPEN 2015 - November 2015 

Gezondheid verkopen als een nieuwe smartphone

Een gezondere omgeving voor onze jeugd, dat willen wel allemaal. Maar hoe wordt een gezonde leefstijl hip, gemakkelijk en aantrekkelijk? Wat is daarvoor nodig? Waar gaan we beginnen? Welke boodschap willen we gezamenlijk overbrengen?

Evelyne Meynen, Sociale Marketing expert voor JOGG, geeft op dinsdagmiddag 17 november 2015 een inspiratiesessie Sociale Marketing. Hierbij wordt ingegaan op de Sociale Marketing gedachte: wat maakt Sociale Marketing nou anders dan gezondheidsvoorlichting? En hoe zetten andere gemeenten Sociale Marketing in om de doelgroep te verleiden?

De sessie is bedoeld voor zowel (professioneel) betrokkenen bij als ouders van kinderen t/m 6 jaar. Wilt u deelnemen aan deze sessie dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar Jenneke Bos, j.bos@kampen.nl . De sessie is op dinsdag 17 november 2015 van 15.00 - 17.00 uur in het stadhuis van Kampen.

 

Maandag 16 november netwerkbijeenkomst aangepast sporten in Kampen

Sportservice Kampen organiseert samen met de Regiocoach Aangepast Sporten Loes Boetes voor iedereen die te maken heeft en wil nadenken over aangepast sporten in Kampen en omgeving. We willen met elkaar nieuwe plannen maken op basis van de behoefte die er is bij de doelgroep en betreffende organisaties. Tijdens deze avond wordt er door Loes verslag gedaan van een recent behoefteonderzoek in de regio. De uitnodiging kunt u hier bekijken.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Heeft u nog vragen? Neem contact met Loes op via aangepastsporten@sportservicezwolle.nl of 038 – 423 66 86.

LET OP: Locatie is gewijzigd. U bent van harte welkom aan de Vloeddijk 79 in Kampen.

 

Hebt u een specifiek sportaanbod voor senioren?

In het voorjaar van 2016 organiseert Sportservice Kampen in samenwerking met een aantal sportscholen in Kampen een fittest voor senioren. Na afloop van de fittest volgt er een individueel en persoonlijk sportadviesgesprek waarbij we al het aanbod in Kampen voor senioren willen meenemen. Wij zijn dus op zoek naar sportaanbieders (verenigingen, sportscholen, instructeurs etc.) die met senioren willen sporten of al aanbod heeft voor senioren. Zorg dat dit aanbod in het voorjaar van 2016 bij Sportservice Kampen bekend is! Neem daarvoor contact op met Frank Rooseboom via: 038 - 3317232 of f.rooseboom@welzijnkampen.nl.

 

Uitnodiging voor "Niet-pluis bijeenkomst" Gemeente Kampen - 19 november 2015

Misschien maakt u zich als vrijwilliger bij uw club of activiteit wel eens zorgen over iemand die u ziet, of een jongere die u tegenkomt. U merkt bijvoorbeeld op dat iemand zichzelf minder goed verzorgt, hij of zij verward is, bozig, teruggetrokken, een kort lontje heeft, naar drank ruikt of misschien wel blauwe plekken heeft. We noemen dit het ‘niet-pluis-gevoel’. Voor u als niet professionele signaleerder soms belastend. De gemeente Kampen organiseert voor deze signaleerders een bijeenkomst rondom het thema niet-pluis. Dit doet zij samen met Philadelphia, Stichting de Kern, SGJ, het Centrum Jeugd en Gezin en het project Ouderen in veilige handen. Tijdens deze bijeenkomst wordt stil gestaan bij: wat zijn signalen, wat moet je doen als je een niet-pluis-gevoel hebt en waar kun je terecht?

Voor meer informatie en de volledige uitnodiging, lees dan hier verder. U kunt zich ook direct aanmelden. Stuur dan een mail naar Poem ter Mors, p.termors@kampen.nl of geef u telefonisch op door te bellen met 06-13862062.

 

De volgende nieuwsbrief van Sportservice Kampen verschijnt in december

Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Contactpersonen:

Guido Vlierhuis, Frank Rooseboom en Jenneke Bos
logo038 - 3392981
logosportservice@kampen.nl

Meer weten?

Ga naar: www.sportservicekampen.nl 

of neem contact op met bovengenoemde contactpersonen

 

 

 

Voor meer info over Sportservice Kampen: klik hier

klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen