NIEUWSBRIEF SPORTSERVICE KAMPEN 2014 - November 2014

Bent u exploitant van een horecagelegenheid? Meld u dan snel aan!

Op donderdagavond 20 november organiseert Sportservice Kampen een informatieavond (19.30-21.30 uur) over de nieuwe allergenen wetgeving die per 13 december 2014 van kracht is en ook geldt voor sportverenigingen met een kantine! Organisaties die een horecagedeelte exploiteren zijn dan verplicht om consumenten informatie te verstrekken over de aanwezigheid van allergenen in hun producten. De avond wordt inhoudelijk verzorgd door Dirkje van Asselt van Diëtistenpraktijk Van Asselt. Vragen die aan de orde komen zijn: Wat is de allergenen wetgeving? Wat betekent dat voor mijn organisatie? Waar moet onze organisatie aan voldoen en hoe kunnen we dat realiseren? Voor meer informatie kunt u alvast kijken op de website van Algemene Stichting Horeca Onderwijs of contact opnemen met Frank Rooseboom via f.rooseboom@welzijnkampen.nl of 038-3325550.

Klik hier om u aan te melden voor de informatieavond op donderdagavond 20 november 2014, kantine v.v. Go Ahead Kampen. Deelname is gratis!


Aanmelding voor 10e Beursvloer Kampen Tohopesate gestart!

Op 1 november is de aanmelding voor de Kamper Beursvloer Tohopesate weer gestart. De 10e editie is komend jaar op donderdag 26 maart 2015 bij de Music Club Kampen. Ook als sportvereniging kun je, net als alle maatschappelijke organisaties in Kampen, op de Beursvloer terecht om kennis en diensten te ruilen met Kamper ondernemers. Elk jaar worden in 1,5 uur tijd meer dan 100 matches gesloten die binnen een jaar worden uitgevoerd. Dit heeft heel veel sportverenigingen inmiddels al heel veel opgeleverd. Voor aanmelden en meer informatie kunt u kijken op www.tohopesate.nl


Wie verdient de Vrijwilligersprijs 2014?

Al 21 jaren wordt de Vrijwilligersprijs in Kampen uitgereikt. Het  gemeentebestuur wil daarmee het grote belang van vrijwilligerswerk onderstrepen en waarderen. De gemeente wil een persoon of organisatie in het zonnetje zetten, die zonder enig financieel belang activiteiten ontwikkelt ten gunste van de Kamper samenleving. Tot 16 november 2014 kunnen er kandidaten voor de prijs worden aangemeld door het (volledig) invullen van het digitale aanmeldingsformulier op de website van Welzijn in Kampen. Als de aanmeldingstermijn gesloten is, bepaalt een onafhankelijke jury de prijswinnaar. De prijs bestaat uit een wisseltrofee en een geldprijs van € 500. De prijs wordt in de week van 8 december uitgereikt in het stadhuis.

Kijk hier voor meer informatie en aanmeldingen.

Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Contactpersonen:

Guido Vlierhuis, Frank Rooseboom en Jenneke Bos
logo038 - 3392981
logosportservice@kampen.nl

 

Meer weten?

Ga naar www.sportservicekampen.nl 

of neem contact op met bovengenoemde contactpersonen

Ga voor meer info over Sportservice Kampen: klik hier

klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen