NIEUWSBRIEF SPORTSERVICE KAMPEN 2014

Vernieuwde website Sportservice Kampen

We hebben onze website vernieuwd. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de inhoud ervan, maar vandaag ontvangt u al de eerste vernieuwde nieuwsbrief. Door een technische fout zijn we helaas onze meest recente adressenlijst van ontvangers van deze nieuwsbrief kwijt geraakt. Het is mogelijk dat u zich al eens had afgemeld of uw collega geen nieuwsbrief meer ontvangt. Wij willen u daarom vragen deze nieuwsbrief door te sturen naar mensen waarvan u denkt dat ze deze graag ontvangen. Hij/zij kan zich dan via onze website opnieuw aanmelden, zodat in het vervolg de nieuwsbrief op de juiste plek terecht komt. Afmelden kan met de link onderaan deze nieuwsbrief. Excuus voor het ongemak.


Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Contactpersonen:

Guido Vlierhuis, Frank Rooseboom en Jenneke Bos
logo038 - 3392981
logosportservice@kampen.nl

Meer weten?

Ga naar www.sportservicekampen.nl

of neem contact op met bovengenoemde contactpersonen


 

Themabijeenkomst 'omgaan met moeilijk gedrag' op 14 april a.s.

Op maandag 14 april om 19.30 uur wordt de themabijeenkomst Omgaan met moeilijk gedrag georganiseerd. U kunt zich hiervoor aanmelden als u wilt weten hoe u kunt omgaan met kinderen die moeilijk gedrag vertonen. De bijeenkomst is bedoeld voor jeugdtrainers, jeugdcoaches en jeugdbestuursleden.

Doel
Het doel van deze avond is u op praktische en interactieve wijze handige tips en adviezen te geven hoe om te gaan met kinderen die moeilijk gedrag vertonen. Daarnaast maakt u kennis met de regiocoach aangepast sporten en een aantal combinatiefunctionarissen van Sportservice Kampen. Deze combinatiefunctionarissen kunnen uw vereniging ondersteunen op de onderwerpen didactiek, jongeren met een beperking en jongerencultuur.

Aanmelden
Aanmelden kan nog tot en met maandag 14 april 12.00 uur. E-mail de namen en e-mailadressen van de deelnemers naar sportservice@kampen.nl. Deelname is gratis.

Sportimpuls Kampen 13x toegekend

Op maandag 24 maart 2014 heeft de jury zich gebogen over 30 ingediende aanvragen voor de Sportimpuls Kampen 2014. Dertien aanvragers krijgen een financiële impuls om hun plan uit te voeren. De beschikbaar gestelde subsidie van in totaal € 60.000,- was alleen bedoeld om de breedtesport te stimuleren. In totaal is er ruim € 28.000,- toegekend. Binnenkort start de tweede aanvraagronde. Daarvoor is dan nog ruim € 30.000,- beschikbaar. Hou hiervoor de berichtgeving komende maanden in de gaten.

De financiële impulsen zijn toegekend aan:

 • av Isala ’96 (Bevrijdingsloop)
 • c.g.v. Wilhelmina (Groot/ouder-kind acrogym)
 • Gymvereniging Wilsum/’s Heerenbroek (Streetdance en Zumba)
 • Gymnastiekvereniging Wilsum/’s Heerenbroek/Zalk/Kampereiland/Kamperzeedijk (Airtumbling)
 • IJGV’38 (Soft Turnen)
 • Kampenion (Table Stars)
 • Kanovereniging Skonenvaarder (Pensiokano-clinics)
 • kv. Dos Kampen – Veltman (Jeu de Boules)
 • RKDOS (Jump4Heroes)
 • RKDOS (Peuter- en kleuterfestijn)
 • Speeltuin Akelei (Nationale Buitenspeeldag)
 • Wijkvereniging Onderdijks (Onderdijker run)
 • Wit-Blauw (Korfbalpalen op schoolpleinen)

Voor meer informatie over de Sportimpuls Kampen kan contact op worden genomen met Jenneke Bos via j.bos@kampen.nl of (038) 339 29 84.

Vraag uw buurtsportcoach aan vóór 1 mei 2014

U heeft nog tot 1 mei 2014 om een aanvraag in te dienen voor een buurtsportcoach. Een buurtsportcoach is een persoon met als specifieke opdracht het organiseren van een sport- en beweegaanbod in de buurt en het maken van een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang en onderwijs. Er is altijd sprake van een combinatie met sport en bewegen. In Kampen heeft u de mogelijkheid een buurtsportcoach aan te vragen. In januari hebben we organisaties hierover bijgepraat, maar mocht u dit gemist hebben of een aanvraag willen indienen kunt u contact opnemen met Frank Rooseboom via f.rooseboom@welzijnkampen.nl of 038-3325550.

 

Ga voor meer info over sportservice: klik hier

klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen