*ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

*ik meld mij af voor de nieuwsbrief

Email*:

* invullen vereist

image

Om spam te voorkomen, moet u bovenstaand nummer invullen.
(klik hier om te verversen)


>> toon alle nieuwsberichten
04-06-2018 | 15:24 uur

WIJZIGING: De informatie avond AVG van komende dinsdagavond 19 juni wordt verplaatst naar donderdagavond 5 juli!

 

DONDERDAG 5 JULI!! Informatie avond AVG in Stadhuis


De nieuwe AVG
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van natuurlijke personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren in digitale bestanden als in mappen op een plank. Ook deze laatste moeten voortaan veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daar bij kunnen.

5 juli Informatieavond voor maatschappelijke organisaties
Op donderdagavond 5 juli organiseert Sportservice Kampen i.s.m. de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Kampen in het Stadhuis een informatie avond over de nieuwe AVG-wet. De informatie over de AVG wordt die avond verstrekt door Ronald Hetem, hij is  adviseur actief burgerschap en zelforganisatie bij het NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk). Ronald vertelt waar organisaties in de AVG aan moeten voldoen aan de hand van een 7 stappenplan. Na afloop van de avond moeten organisaties in staat zijn een privacybeleid op te stellen en is er inzicht in hoe ze met persoonsgegevens van natuurlijke personen om moeten gaan. Ook wordt er stilgestaan bij bijzondere persoonsgegevens en het publiceren van foto’s.

Aanmelden en informatie
Hebt u vragen of wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst (maximaal 2 personen per organisatie) stuur dan een mail naar sportservice@kampen.nl Let op, deze avond is bedoeld voor maatschappelijke organisaties!

Locatie                Stadhuis Kampen
19:00 uur            Inloop met koffie/thee
19.30 uur            Aanvang informatie avond

04-05-2018 | 10:14 uur

Regeling bijdrage excursie, schoolreisje of (verenigings)kamp

We zien in Kampen nog steeds teveel kinderen die door armoede niet kunnen meedoen. Vanaf nu kunt u bij de gemeente voor deze groep kinderen een tegemoetkoming in de kosten voor een excursie of kamp aanvragen.

 

Aanvragen

De bijdrage is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. De bijdrage is maximaal €150 per kind. Ziet u bij uw sportvereniging kinderen die niet meegaan met kamp omdat de ouders dat niet kunnen betalen? Neem dan contact op met de gemeente via meedoen@kampen.nl of telefoonnummer 14 038. Een korte, goed gemotiveerde onderbouwing is voldoende. De gemeente betaalt vervolgens de bijdrage voor de excursie of het kamp aan uw sportvereniging.

 

Alle kinderen doen mee!

De gemeente vindt het belangrijk dat alle kinderen, ongeacht de hoogte van het inkomen van de ouders, mee kunnen op excursie of kamp. Het doel van deze regeling is dat geen enkel kind om financiële redenen aan de kant blijft staan. De bedragen van de tegemoetkoming dekken voor een groot deel de kosten van de excursie of het kamp. Is de activiteit duurder, dan gaat de gemeente ervan uit dat ouders voor het resterende bedrag kunnen sparen of terug kunnen vallen op uw sportvereniging.

 

Vragen?

Hebt u vragen over de regeling, neem dan contact met ons op via emailadres meedoen@kampen.nl of via telefoonnummer 14 038.

20-12-2017 | 14:05 uur

Meld de kampioenen 2017 aan voor huldiging

Elk jaar zet de gemeente Kampen alle (inter)nationale kampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje. Om niemand te vergeten roepen we u op om sportkampioenen uit 2017 aan te melden. Kent u een sporter die in 2017 (inter)nationaal kampioen is geworden op het hoogste sportniveau? Meld hem of haar dan aan voor de jaarlijkse huldiging van de kampioenen.

Sporters die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd en voor deze huldiging in aanmerking komen zijn sporters die:
- in 2017 (inter)nationaal kampioen zijn geworden op een officieel NK, EK of WK
- de prestatie hebben geleverd in de hoogst mogelijke categorie, divisie of discipline binnen de sport van zijn/haar leeftijdstcategorie
- op moment van de prestatie inwoner zijn van de gemeente Kampen

Wilt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk zondag 22 januari 2018 de volgende gegevens doorgeven:
- naam van de sporter(s)
- postadres van de sporter(s), om de sporter(s) persoonlijk uit te nodigen voor de huldiging
- prestatie die geleverd is, inclusief evt. klasse, discipline, afstand en/of leeftijdscategorie
- één actiefoto van de sporter(s) van minimaal 1 MB bestandsgrootte.

Deze gegevens kunt u t/m 22 januari 2018 per e-mail verzenden naar: l.vanommen@kampen.nl

Heeft u geen actiefoto van de sporter(s)? Wilt u dan zo vriendelijk zijn dit door te geven, zodat er een afspraak met onze fotograaf gemaakt kan worden om een actiefoto te maken.

De kampioenen van 2017 worden gehuldigd tijdens de Kamper Sportraadverkiezing op vrijdagavond 9 maart 2018. De Kamper Sportraadverkiezing wordt georganiseerd door de Sportraad Kampen en wordt gehouden in de Via-school in Kampen. Voor nominatie van een van de zes titels van de Kamper Sportverkiezing kunt u tot 5 december 2017 sporters aanmelden. Aansprekende prestaties van sporters die tussen 5 en 31 december worden geleverd, kunt u mailen aan brouwers91@ziggo.nl. Voor vragen of informatie over de Kamper Sportverkiezing kunt u terecht bij Sportraad Kampen via www.sportraadkampen.nl.

5 juli Informatieavond AVG voor maatschappelijke organisaties
Op donderdagavond 5 juli organiseert Sportservice Kampen i.s.m. de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Kampen in het Stadhuis een informatie avond over de nieuwe AVG-wet.

Aanmelden en informatie
Hebt u vragen of wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst (maximaal 2 personen per organisatie) stuur dan een mail naar sportservice@kampen.nl Let op, deze avond is bedoeld voor maatschappelijke organisaties!

Locatie                Stadhuis Kampen
19:00 uur            Inloop met koffie/thee
19.30 uur            Aanvang informatie avond

Afbeeldingsresultaat voor avg

Afmelden Nieuwsbrief

U kunt u altijd afmelden via de link in de nieuwsbrief.

logojeugdfondssportcultuur2